De Kunst van het Zingen
in de zomer 

van 20 t/m 23 augustus 2020

bij Winterberg Duitsland

o.l.v. Cileke Angenent

 

Cileke (zangeres, zangdocent) werkt vanuit haar belangrijkste inspiratiebron: de zangscholingsweg van
V. Werbeck-Svärdström, de menskunde van de zang. Dit is een scholingsweg waarbij je eerst wakker wordt in het luisteren en later de fenomenen vanuit de zang (adem, klank, toon, articulatie) leert waarnemen en herkennen. De juiste manier van zingen wordt steeds duidelijker door je lichaam herkend.

 

De oefeningen hebben hun werking door de kunstzinnige manier waarop ze worden toegepast. Deze scholings-weg maakt het mogelijk de zingende mens met lijf, ziel en geest te begrijpen.

 

In deze vierdaagse workshop werken we vanuit een ontspannen, vertrouwde sfeer, die de rust en de ruimte van vakantie niet verstoort.
We oefenen met het zingen, we bespreken vragen over zingen en zangproblemen, we zingen samen meer-stemmige muziek, we improviseren, er is ruimte voor wie met solozang wil oefenen en er is gelegenheid voor rust en wandelen.

Deze zomerdagen vinden nu voor het achtste jaar plaats.

 

De workshop is toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden.
Aan mensen die ervaring met zang of met deze scholingsweg hebben, biedt de workshop verdieping.

 

De locatie is dit jaar weer de prachtige rustige plek bij Winterberg in Duitsland met bossen, bergen en prachtige beekjes. Het is een “Centrum voor Leven en Genezen”, met mooie grote tuin waar we heel gastvrij ontvangen worden. Uitgebreide informatie vind je op www.savita.nl

 

Dit zingen geeft echte vrijheid.
Het inzicht in deze manier van zingen en de ervaringen ermee blijken steeds weer een positieve uitwerking te hebben op de gezondheid en het welbevinden in het dagelijks leven van de deelnemer.

 

Extra privé-les. Op de eerste dag (20/8) beginnen we in de middag met de workshop. Op deze dag is er in de ochtend (of op 19/8) de mogelijkheid om een individuele zangles te nemen. U kunt dan een nacht eerder boeken (nacht plus maaltijden 42 euro + individuele les 45 euro).

 

Kosten totaal: 4 workshopdagen/ 3 nachten 350 euro, inclusief vegetarische maaltijden, koffie/thee; verblijf in een 1-persoonskamer met douche/ toilet en toeristenbelasting.

 

Aanmelden en/of aanvullende informatie:

info@cilekeangenent.nl / telefoon 0486-47655 /

Zie ook: www.cilekeangenent.nl